Kanta-asiakkaana hyödyt monipuolisista eduista

Tervetuloa kanta-asiakkaaksemme! Liittyminen tuo monipuolisia etuja ja se on maksutonta sekä
helppoa. Kun kanta-asiakaslomakkeen tiedot on tallennettu apteekin asiakasrekisteriin, kanta-asiakkuus alkaa välittömästi.

Kanta-asiakkuuden hyödyt sinulle:

  • Jopa 5 % keskittämisalennusta myymälässä tehdyistä itsehoitotuotteiden ostoksista.
  • Kaikki ilman reseptiä myymälästä ostetut itsehoitotuotteet kerryttävät ostokertymää.
  • Alennuksen saa myymälässä kassalla normaalihintaisista itsehoitotuotteista, jotka eivät ole lääkkeitä, palveluja tai lahjakortteja.
  • Reseptintoimituksen yhteydessä tarkistamme mahdolliset yhteisvaikutukset asiakkaan meiltä ostamista lääkkeistä. Saat paremman palvelun, kun keskität ostoksesi meille.

Et tarvitse erillistä korttia, kanta-asiakkuutesi todennetaan Kela-kortista.

Esittämällä Kela-kortin myymälässä kassalla ennen ostotapahtumaa tallentuvat ostokset kartuttamaan ostokertymää. Ostokertymän täytyttyä suuremman alennuksen saa seuraavista ostoksista kassalla myymälässä. Kanta-asiakasalennus ei ole yhdistettävissä muihin alennuksiin tai tarjouksiin. Kanta-asiakkuus on toistaiseksi toimipaikkakohtainen.

Ostohyvitystä saa kalenterivuoden aikana kertyneistä ostoista kanta-asiakkaaksi liittymisen jälkeen.

Mikäli kanta-asiakkaalle ei ole kertynyt ostokertymää 13 kuukauteen, kanta-asiakkuus päättyy ja siihen liittyvät tiedot saa poistaa. Tämä ei estä asiakasta liittymästä kanta-asiakkaaksi myöhemmin uudelleen.

Moroapteekki pidättää oikeuden mahdollisiin muutoksiin. Kanta-asiakasohjelman tietosuojaseloste on saatavilla apteekissa.

Ostokertymä itsehoitotuotteista kalenterivuodessaKanta-asiakasalennus
50–100 €1 %
101–200 €2 %
201–300 €3 %
301–500 €4 %
yli 500 €5 %