Kanta-asiakkaana hyödyt monipuolisista eduista

Uutta! Moroapteekki Tesoman ja Villilän kanta-asiakasrekisterit yhdistyivät

Moroapteekki Tesoman ja Villilän kanta-asiakasrekisterit yhdistettiin yhdeksi Moroapteekin kanta-asiakasrekisteriksi 27.11.2023. Nyt saat kanta-asiakasalennukset riippumatta siitä, kummassa toimipisteessämme asioit.
Jos olet ollut molempien toimipisteiden kanta-asiakkaana ennen muutosta, ostokertymää kartuttavat ostokset ovat nyt laskettu yhteen uudeksi ostokertymäksi.

Tervetuloa kanta-asiakkaaksemme! Liittyminen tuo monipuolisia etuja ja se on maksutonta sekä
helppoa. Kanta-asiakkaaksi voit liittyä apteekissa. Kun kanta-asiakaslomakkeen tiedot on tallennettu apteekin asiakasrekisteriin, kanta-asiakkuus alkaa välittömästi.

Kanta-asiakkuuden hyödyt:

  • Jopa 5 % keskittämisalennusta myymälässä tehdyistä itsehoitotuotteiden ostoksista.
  • Kaikki ilman reseptiä myymälästä ostetut itsehoitotuotteet kerryttävät ostokertymää.
  • Alennuksen saa myymälässä kassalla normaalihintaisista itsehoitotuotteista, jotka eivät ole lääkkeitä, palveluja tai lahjakortteja.
  • Reseptintoimituksen yhteydessä tarkistamme mahdolliset yhteisvaikutukset asiakkaan meiltä ostamista lääkkeistä. Saat paremman palvelun, kun keskität ostoksesi meille.

Et tarvitse erillistä kanta-asiakaskorttia, kanta-asiakkuutesi todennetaan Kela-kortista.

Esittämällä Kela-kortin myymälässä kassalla ennen ostotapahtumaa tallentuvat ostokset kartuttamaan ostokertymää. Ostokertymän täytyttyä suuremman alennuksen saa seuraavista ostoksista kassalla myymälässä. Kanta-asiakasalennus ei ole yhdistettävissä muihin alennuksiin tai tarjouksiin. Verkkokaupan ostokset eivät kuulu kanta-asiakasohjelmaamme.

Ostohyvitystä saa kalenterivuoden aikana kertyneistä ostoista kanta-asiakkaaksi liittymisen jälkeen.

Mikäli kanta-asiakkaalle ei ole kertynyt ostokertymää 13 kuukauteen, apteekki voi päättää kanta-asiakkuuden. Kanta-asiakkuuteen liittyvät tiedot poistuvat viimeistään 24 kuukauden kuluessa viimeisimmästä ostotapahtumasta. Tämä ei estä asiakasta liittymästä kanta-asiakkaaksi myöhemmin uudelleen.

Moroapteekki pidättää oikeuden mahdollisiin muutoksiin. Kanta-asiakasohjelman tietosuojaseloste on saatavilla apteekissa.

Ostokertymä itsehoitotuotteista kalenterivuodessaKanta-asiakasalennus
50–100 €1 %
101–200 €2 %
201–300 €3 %
301–500 €4 %
yli 500 €5 %